Ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει ξεχάσει πως η ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να «δραπετεύσει» από το ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο της Euroleague. Την Τετάρτη (27/1, 22:00, Novasports 2HD), οι Μαδριλένοι υποδέχονται τον Παναθηναϊκό με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα σε Μόναχο και Τελ Αβίβ.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή του Σέρχιο Γιουλ, αν και ο Ισπανός όπως και ο Λαπροβίτολα βρίσκονται εκτός αγωνιστικής δράσης στα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφίβολος και ο Ρούντι Φερνάντεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λάσο δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έκανε δύσκολο το έργο μας στην Αθήνα. Έχουν παίκτες που είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός, όπως ο Νέντοβιτς, ο οποίος δημιουργεί και για τους συμπαίκτες του. Επίσης θα ήθελα να ξεχωρίσω και τους Μακ και Σαντ-Ρος στα γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά, έχει ένα νέο προπονητή πλέον και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από την αρχή. Θα πρέπει να μειώσουμε την παραγωγή τους στην επίθεση, γιατί είναι μια επιθετική ομάδα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει και η δική του ομάδα: «Αντιμετωπίζουμε τα γνωστά προβλήματα σε αυτή τη φάση της περιόδου. Έχουμε παίκτες με θέματα, όπως οι Τέιλορ, Ταβάρες και Τόμπκινς, που έχουμε αρχίσει να επιβαρύνονται με πολλά λεπτά συμμετοχής. Η μόνη σίγουρη απουσία είναι αυτή του Λαπροβίτολα. Ο Γιουλ μπορεί να προπονηθεί, ο Ρούντι (σ.σ. Φερνάντεθ) μπήκε, αλλά για ένα μέρος του προγράμματος και μετά εγκατέλειψε. Θα δούμε πώς θα είναι όλη η ομάδα και θα αποφασίσουμε τις τελευταίες ώρες πριν το ματς», πρόσθεσε ο Πάμπλο Λάσο που δεν υπολογίζει και στον τραυματία (ως το τέλος της σεζόν) Άντονι Ράντολφ.

Ο Τρέι Τόμπκινς επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός είναι σκληρός αντίπαλος. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε στην Αθήνα ή τη Μαδρίτη, γιατί το ομαδικό τους επίπεδο τούς επιτρέπει να είναι πάντα ανταγωνιστικοί. Πάντα παίζουν δυνατά και με ενέργεια. Θα είναι μια δοκιμασία για μας. Θα πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και βοήθειες ο ένας στον άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης