Τα εύσημα στους παίκτες του για το γεγονός πως «είχαν τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα και να το κρατήσουμε έως το τέλος» απένειμε ο Πάμπλο Λάσο, για τη νίκη στη δεύτερη παράταση με 93-97, επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

«Πιστεύω ότι έκανα καλή δουλειά. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό,» δήλωσε ο MVP του αγώνα Αλμπέρτο Αμπάλντε, ενώ ο «γίγαντας» Έντι Ταβάρες με χιούμορ δήλωσε, ερωτηθείς για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του: «Είμαι δύο άνθρωποι σε ένα σώμα. Το ξέρω αυτό και πρέπει να δουλεύω περισσότερο από τον καθένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο και των Αλμπέρτο Αμπάλντε, Έντι Ταβάρες:

Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη νίκη. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις στη Euroleague. Στο πρώτο μέρος ήμασταν σταθεροί, ενώ και στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν σταθεροί σε άμυνα και επίθεση. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός δούλεψε σκληρά με Παπαπέτρου και Νέντοβιτς και έβαλε δύσκολα σουτ, όμως είχαμε τον τρόπο να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα και να το κρατήσουμε έως το τέλος και να πάρουμε τη νίκη».

Για την οδηγία να δώσει την μπάλα στον Αμπάλντε στο τέλος, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας εξήγησε: «Ξέρουμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και μπορεί να παίξει σε κάθε θέση. Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλή και εκείνος μπορούσε να δημιουργήσει κα να σκοράρει και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς είναι η ζωή χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο, ο Πάμπλο Λάσο υπογράμμισε: «Όπως πριν. Έχουμε χάσει πολλούς σημαντικούς παίκτες. Το μόνο πρόβλημα είναι πως έφυγε μέσα στη σεζόν. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις έναν τέτοιο παίκτη. Το θέμα είναι να καλύψουμε το κενό μέσα από την ομάδα».

O Αλμπέρτο Αμπάλντε δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δύο παρατάσεις. Παραμείναμε, όμως συγκεντρωμένοι σε όλες τις κακές στιγμές που είχαμε, όταν εκείνοι πέτυχαν μεγάλα σουτ. Όμως, νομίζω ότι είναι μία ομαδική νίκη. Πιστεύω ότι έκανα καλή δουλειά. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Ο επίσης εκπληκτικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης, Έντι Ταβάρες, τόνισε: «Προσπαθώ να δουλεύω κάθε ημέρα. Ξέρω ότι είμαι μεγαλόσωμος, σαν να είμαι δύο άνθρωποι σε ένα σώμα. Το ξέρω αυτό και πρέπει να δουλεύω περισσότερο από τον καθένα. Αυτό, νομίζω ότι με έχει βοηθήσει. Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Ξέρουμε ότι είναι σκληρή ομάδα. Είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρουμε ότι ποτέ δεν τα παρατούν. Πιστεύω ότι μείναμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Παλέψαμε. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης