Ο Πάμπλο Λάσο δεν εφησυχάζει, παρά το προβάδισμα με 2-0 έναντι του Παναθηναϊκού, ενόψει του τρίτου αγώνα της σειράς στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη (23/4). Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προετοιμάσει την ομάδα του να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τον Καλάθη στο παρκέ, παρά το γεγονός πως ο αρχηγός των «πρασίνων» δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση της Κυριακής (21/4) λόγω ενοχλήσεων στην κνήμη. «Δεν πιστεύω σε αυτές τις… ιστορίες,» δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής της «βασίλισσας» ο Λάσο και υπενθύμισε αναφορικά στην “καυτή” ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ πως «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά μπροστά στο κοινό της».

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, σχολίασε: «Ανησυχώ για την ομάδα μου, δεν πιστεύω σε αυτές τις… ιστορίες. Μιλάμε για τα πλέι οφ και έχω τις ανησυχίες μου. Περιμένω την καλύτερη εκδοχή του Παναθηναϊκού. Ο Γκιστ ήταν αμφίβολος στο πρώτο ματς, αλλά έπαιξε. Προσπαθώ να μην αφήνω τίποτα να με παραπλανά, τίποτα που δεν μπορούμε να ελέγχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τρίτο ματς και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ο Λάσο είπε: «Έχουμε ένα 2-0, αλλά δεν έχουμε ακόμη προκριθεί και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε κάνει κάποια λάθη στα δύο πρώτα ματς και υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Το ζητούμενο είναι η υπομονή στην επίθεση και να διαβάζουμε καλά κάθε κατάσταση. Όποιος ξέρει πώς είναι στην έδρα του Παναθηναϊκού, γνωρίζει πως δεν χρειάζονται τα πλέι οφ, για να υπάρχει “καυτή” ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά μπροστά στο κοινό της. Ο κόσμος πάντα επηρεάζει σε αυτό. Γι’ αυτό όμως από την αρχή της σεζόν λέμε ότι έχει σημασία το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τόσο λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού, όσο και λόγω της ατμόσφαιρας. Όμως, στο τέλος της ημέρας θα είναι πέντε εναντίον πέντε στο παρκέ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης