Οι ρεβάνς των «16» του Champions League ξεκινούν σήμερα και οι δύο πρώτες ομάδες θα… τσεκάρουν τα εισιτήριά τους για την προημιτελική φάση. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Σάλκε και έχει το προβάδισμα, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, ενώ Πόρτο και Βασιλεία θα λύσουν τις διαφορές τους στην Πορτογαλία, μετά το 1-1 της Ελβετίας.

Στο ματς της Ρεάλ με την Σάλκε η «Βασίλισσα» έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση και ουσιαστικά βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την επόμενη φάση, καθώς η νίκη της με 2-0 μέσα στη Γερμανία δεν αφήνει στους «βασιλικούς μπλε» περιθώρια αισιοδοξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα ψάξει τη νίκη, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, που την έφεραν πίσω από την Μπαρτσελόνα στον βαθμολογικό πίνακα. Σε περίπτωση που η Ρεάλ πάρει τη νίκη θα πετύχει ρεκόρ συνεχόμενων νικών στη διοργάνωση φτάνοντας τις έντεκα!

Νοκ-άουτ είναι οι τραυματίες Ράμος και Χάμες, ενώ για τους Γερμανούς ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Μπόατενγκ, Φέρμαν, Κολάσινατς, Ντράξλερ, Κίρχοφ, Φαρφάν, Ομπάσι, Γκίφερ και Αόγκο.

Στο παιχνίδι της Πόρτο με την Βασιλεία, οι γηπεδούχοι διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα, όμως η πρόκριση δεν έχει κριθεί. Να σημειωθεί ότι η Πόρτο παραμένει αήττητη στο φετινό Champions League. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Τζάκσον Μαρτίνες. Για την Βασιλεία του Πάουλο Σόουζα νοκ-άουτ είναι οι Ιβάνοφ, Τραορέ, Ντελγκάδο και Σουσί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης – Σάλκε (21:45, Novasports 2)

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Λούκας, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Σάλκε (Ντι Ματέο): Βέλενροϊτερ, Χέβεντες, Μάτιπ, Νάστασιτς, Ουτσίντα, Φουχς, Νοϊστέντερ, Μπαρνέτα, Μέιερ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Χούντελααρ.


Πόρτο-Βασιλεία (21:45, Novasports 1)

Πόρτο (Λοπετέγκι): Φαμπιάνο, Σάντρο, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Ντανίλο, Κασεμίρο, Ερέρα, Εβάντρο, Μπραΐμι, Τέγιο, Αμπουμπακάρ.

Βασιλεία (Σόουζα): Βατσλίκ, Τσάκα, Σερμ, Σάμουελ, Σαφάρι, Φρέι, Ελνένι, Γκονζάλες, Ζούφι, Γκάσι, Στρέλερ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης