Έκπληξη… μεγατόνων σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κόπα Ντελ Ρέι με «θύμα» τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα ,η ομάδα του Ζιντάν έχασε με 2-1 στην παράταση από την άσημη Αλκογιάνο, κι έτσι υπέστη ένα τεράστιο κάζο, μένοντας εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Ισπανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζοντας με αρκετούς βασικούς η «βασίλισσα» άνοιξε το σκορ με τον Έντερ Μιλιτάο στο 45′, ενώ είχε πολλές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, κάτι που όμως δεν συνέβη λόγω των εξαιρετικών επεμβάσεων του -42 Μαΐων- τερματοφύλακα της Αλκογιάνο, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας.

Οι παίκτες της Αλκογιάνο πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους την ιστορική πρόκριση που πήραν απέναντι στη Ρεάλ!

Στο 80′ η Ρεάλ δέχτηκε την ισοφάριση από την κεφαλιά του Σόλμπες και, παρά την προσπάθειά της να κάνει το 2-1, εν τέλει το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς, με το παιχνίδι έτσι να οδηγείται στην παράταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί ήρθαν τα… χειρότερα για την ομάδα του Ζιντάν… Κι αυτό γιατί η Αλκογιάνο, παρά το γεγονός ότι στο 110′ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ραμόν Λόπεθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε να σκοράρει στο 115′ με τον Χουανάν, ο οποίος έστειλε την ομάδα του στον… έβδομο ουρανό και τους «μερένχες» στα… τάρταρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης