Ο Τόνι Κρόος είναι ένας από τους «πυλώνες» της Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2014 όταν και εντάχθηκε στους «μερένχες». Διακριτικός τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ο 30χρονος Γερμανός μέσος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όπως τονίζεται και στο ντοκιμαντέρ παραγωγής του γαλλογερμανικού δικτύου «Arte» για τη ζωή του Κρόος.

Όπως είναι φυσικό, ένας από τους ανθρώπους που μιλούν για τον έμπειρο Γερμανό διεθνή είναι και ο προπονητής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο δυνατό σημείο του είναι η ηρεμία που αποπνέει στο γήπεδο. Όσο πιο γαλήνιος είσαι στο γήπεδο, τόσο πιο δύσκολο είναι το έργο του αντιπάλου» σχολίασε ο Ζινεντίν Ζιντάν και πρόσθεσε:

«Όταν κοιτάς το παιχνίδι του, μπορείς να πεις ότι υπάρχει πολλή γαλήνη. Για μια ομάδα, αυτό είναι απαραίτητο. Αυτό που παίρνω από τον Τόνι είναι ότι σε μεγάλα παιχνίδια, όπως οι τελικοί, είναι πολύ σημαντικός. Τεχνικά είναι τέλειος. Δεν χάνει πολλές μπάλες, οπότε παίρνει ελάχιστους κινδύνους. Ακόμα και όταν παίζει πολύ, δεν υπάρχει σπατάλη στο παιχνίδι του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης