Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006 έως το 2009, Ραμόν Καλδερόν, μίλησε στον Τύπο και αποκάλυψε ότι ο Πέρεθ μίλησε πρώτα με τον Μουρίνιο, προτού επιλέξει τον Ζιντάν για τον πάγκο της Βασίλισσας.

«Δεν νομίζω ότι είναι μυστικό πως ο Ζοσέ Μουρίνιο άρεσε στον πρόεδρο και ο Πέρεθ επικοινώνησε μαζί του πριν αποφασίσει να προχωρήσει με τον Ζιντάν. Τελικά, ο Μουρίνιο δεν ήθελε να έρθει σε αυτό το σημείο της σεζόν και ο Ζιντάν ήταν εδώ ήδη, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει στις επόμενες εβδομάδες» εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για τη φημολογία που θέλει τη Ρεάλ να κινείται για τον Αζάρ, εξηγώντας: «Πιστεύω πως ίσως κοιτάζουν για τον Αζάρ. Ο κόσμος μιλάει συνέχεια γι’ αυτόν, αλλά έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι και δεν έχει πει τίποτα σχετικό με αποχώρησή του. Οπότε δεν είναι ζήτημα χρημάτων, όπως έχω πει πολλές φορές, είναι ζήτημα αν θέλει ο παίκτης να φύγει. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα τέτοιο. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στο τέλος του χρόνου τι συμβαίνει με τους παίκτες που είναι στη Ρεάλ, για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε στο επόμενο μεταγραφικό παράθυρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης