Η Ρέαλ Μαδρίτης μπορεί να υπέστη σημαντικό αγωνιστικό πλήγμα με τον τραυματισμό του Λούκα Μόντριτς, ωστόσο Κάρλο Αντσελόνι, μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Nacional de Espana», επισήμανε ότι δεν θα αγοραστεί παίκτης για αντικαταστήσει τον Κροάτη, αφού η απουσία του μπορεί να καλυφθεί από το υπάρχον ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής υποστήριξε: «Όχι, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα αγοράσει κάποιον παίκτη τον Ιανουάριο, επειδή είμαστε ικανοί να αντικαταστήσουμε τον Μόντριτς. Έχουμε και άλλους σημαντικούς παίκτες για τέτοιου είδους καταστάσεις. Την προηγούμενη σεζόν αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα, όταν τραυματίστηκε ο Κεντίρα. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, θα βρούμε τη λύση εκ των έσω. Έχουμε επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να πάρει τη θέση του (σ.σ. του Μόντριτς) ο Κεντίρα, ο Ιγιαραμέντι, μέχρι και ο Ίσκο, ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ τόσο πίσω, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει σε κάποια παιχνίδια. Τέλος, έχουμε και τον Μεδράν, τον μικρό από την Καστίγια (σ.σ. η Β΄ ομάδα της Ρεάλ), ο οποίος τα πάει πολύ καλά. Μπορεί να αποτελέσει και αυτός μια επιλογή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης