Ακόμη δεν έχει καταφέρει να πετύχει γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς. Ο 21 ετών Σέρβος διεθνής φορ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έναντι 60 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμη δεν έχει δικαιολογήσει την παρουσία του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο Γιόβιτς στα επτά παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει δίχτυα, με τους φιλάθλους της Ρεάλ να προβληματίζονται.

Ο Γκούτι, παλιά δόξα της ομάδας, επεσήμανε πως απλώς χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γιόβιτς είναι μεγάλο ταλέντο και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και να δείξει την αξία του. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα δείξει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Απλώς πρέπει η ομάδα να έχει υπομονή και να τον στηρίξει» δήλωσε σχετικά ο Ισπανός κόουτς.

Ο Γιόβιτς έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ τον Φεβρουάριο του 2016 υπέγραψε στην Μπενφίκα έως το 2021. Αγωνίστηκε 18 φορές στη δεύτερη ομάδα των «αετών» με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ, ενώ κατέγραψε και 4 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή του δανεισμού για δύο χρόνια και οψιόν αγοράς σε μόνιμη βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης