Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια κάνει… θραύση τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Νάπολι την οποία οδηγεί προς τον τίτλο και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ η διοίκηση των «παρτενοπέι» έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να τον «δέσει» με νέο ισχυρό συμβόλαιο έως το 2028.

Ο Γεωργιανός σταρ σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως είδωλο του στα παιδικά του χρόνια ήταν ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι, και μάλιστα είχε γράψει σε λευκό μπλουζάκι τ’ όνομα του Ισπανού άσου και τον αριθμό του 14, καθώς δεν ήταν διαθέσιμη στη χώρα επίσημη φανέλα της «βασίλισσας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκούτι μόλις έμαθε τις δηλώσεις του Κβαρατσχέλια τού έστειλε μια υπογεγραμμένη φανέλα του και τον κάλεσε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαδρίτης: «Ναι του έστειλα μια φανέλα μου και του είπα να προτιμήσει την Ρεάλ για να παίξει στη συνέχεια της καριέρας του. Είναι φοβερός παίκτης και τον θέλω στην Ρεάλ.»

Μόλις 9 μήνες μετά την αγορά του από τη Ντινάμο Μπατούμι της Γεωργίας, αντί 11,5 εκατ. ευρώ οι Ναπολιτάνοι θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους κατά ένα χρόνο (το «τρέχων» συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2028), προσφέροντας διπλασιασμό στις αποδοχές του 22χρονου διεθνούς Γεωργιανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος μετράει 12 γκολ και 15 ασίστ σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης