Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ξαναβρεί πλέον ρυθμό και «χτυπώντας» την κατάλληλη στιγμή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οδήγησε τους «μερένχες» σε ανατροπή και νίκη με 3-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια), χαρίζοντας στην ομάδα του τη μεγάλη πρόκριση στους «4» του Copa del Rey.

Σε ένα ακόμη σπουδαίο ντέρμπι της Μαδρίτης, η «βασίλισσα» βρήκε τον τρόπο να «επιστρέψει» στο ματς (όπως έκανε προ ημερών κι απέναντι στη Βιγιαρεάλ) και να φτάσει στο 3-1, «ντουμπλάροντας» τις εφετινές νίκες της απεναντι στους «ροχιμπλάνκος» (είχε νικήσει με 2-1 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ του Μοράτα στο 19′ έβαλε έξτρα πίεση στη Ρεάλ, που δεν μπορούσε για ένα ημίχρονο να απειλήσει την σκληροτράχηλη άμυνα των φιλοξενουμένων. Όλα αυτά μέχρι την είσοδο του Ροντρίγο στο 69ο λεπτό, καθώς ο νεαρός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης που έστειλε το παιχνίδι στο έξτρα 30λεπτο.

Εκεί «μίλησε» η κλάση του Μπενζεμά και η ποιότητα του Βινίσιους Τζούνιορ, λίγο μετά την αποβολή του Σάβιτς στο 99′ με δεύτερη κίτρινη. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» στο 104′ από την προσπάθεια του Βινίσιους που κατέληξε στο δοκάρι και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1 για τη «βασίλισσα», ενώ ο Βραζιλιάνος έβαλε την τελική… πινελιά στο ματς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Copa del Rey:

Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ 1-0

Οσασούνα-Σεβίλη 2-1 παρ. (1-1 κ.δ.)

Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-3

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1 παρ. (1-1 κ.δ.)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης