Στο Etihad, κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένη στις 7/8, φυσικά χωρίς φιλάθλους, θα διεξαχθεί η ρεβάνς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ρεάλ Μαδρίτης (2-1 νίκη για τους Άγγλους στο πρώτο παιχνίδι), σύμφωνα με αναφορές των βρετανικών ΜΜΕ.

Όπως είναι ήδη γνωστό από χθες αργά το βράδυ, η ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης για καραντίνα 14 ημερών, σε όλους τους ταξιδιώτες φτάνουν από την Ισπανία, έθεσε σε κίνδυνο την διεξαγωγή της συνάντησης στο Μάντσετσερ, με σενάρια να αναφέρουν ως νέο τόπο διαγωγής την Πορτογαλία (Λισαβόνα, Πόρτο ή Γκιμαράες), η οποία θα φιλοξενήσει το Final-8 της κορυφαίας διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, στην Αγγλία είναι σίγουροι ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Etihad, εξαιτίας των εξαιρέσεων που έχει ήδη ανακοινώσει ο Υπουργός Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, Όλιβερ Ντάουντεν και δεν πρόκειται να ανακληθούν.

Νωρίτερα αυτό το μήνα που ο Βρετανός υπουργός αποκάλυψε ότι αθλήματα όπως το γκολφ, η F.1, το κρίκετ και το διεθνές ποδόσφαιρο δεν θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα. Εξαιρέσεις που μέχρι σήμερα η βρετανική κυβέρνηση δεν τις έχει ανακαλέσει.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο, η Μαδρίτη μπορεί να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ χωρίς να χρειάζεται να περάσει αυτές τις δύο εβδομάδες με καραντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ισπανοί πάντως σημειώνουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης συνεργάζεται με την UEFA, η οποία δεν έχει ακόμη λάβει επίσημη απόφαση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης