Με νίκη της Σαχτάρ απέναντι στη Ρεάλ με 2-0 και της Σάλτσμπουργκ με σκορ 3-1 απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας ολοκληρώθηκαν οι πρώτες δύο αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε των ομίλων του Champions League και η Ρεάλ Μαδρίτης έμπλεξε για τα καλά με την υπόθεση πρόκριση από το 2ο γκρουπ στα νοκ άουτ, ενώ η Σάλτσμπουργκ απόκτησε προβάδισμα για την 3η θέση έναντι της Λοκομοτίβ Μόσχας και με προϋποθέσεις (σ.σ. ήττα ή, ισοπαλία της Ατλέτικο στο ματς που ακολουθεί με την Μπάγερν) μπορεί να ελπίζει ακόμη και σε πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει βρει το μπελά της εφέτος από την Σαχτάρ Ντόνετσκ η Ρεάλ. Οι Ουκρανοί είχαν «παγώσει» την Μαδρίτη στις 21/10 με το 3-2 επί της «βασίλισσας», ενώ τη νίκησαν για δεύτερη φορά στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου με 2-0 και στη μεταξύ τους ισοβαθμία (2η θέση) έχουν το «πάνω χέρι». Η Ρεάλ θέλει οπωσδήποτε νίκη στο φινάλε με την Γκλάντμπαχ στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» και ταυτόχρονα να μη νικήσει η Σαχτάρ στο Μιλάνο την Ίντερ. Με πιο απλά λόγια, οι Ουκρανοί κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους…

 

«Φωτιά» έβαλε η Σάλτσμπουργκ στον 1ο όμιλο με το 3-1 την Μόσχα επί της Λοκομοτίβ. Οι Αυστριακοί προσπέρασαν την αποψινή τους αντίπαλο και βρίσκονται στην 3η θέση, ενώ ελπίζουν σε «γκέλα» της Ατλέτικο το ίδιο βράδυ απέναντι στην Μπάγερν (έχει εξασφαλίσει την πρόκριση), έτσι ώστε η 2η θέση να ξεκαθαρίσει στο μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων στις 9/12 επί αυστριακού εδάφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πρώτος όμιλος

Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλτσμπουργκ 1-3 (79′ πεν. Μίραντσουκ – 28′, 41′ Μπερίσα, 81′ Αντεγέμι)

Δεύτερος όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 (57′ Ντεντίνιο, 82′ Σόλομον)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης