Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τότεναμ απέκτησαν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.

Στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 του Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Το σκορ άνοιξε στο 60’ ο Μπενζεμά, ενώ νωρίτερα ακυρώθηκε γκολ των Ολλανδών με την χρήση του VAR. Ο Άγιαξ ισοφάρισε στο 75’ με τον Ζίγεκ και το σκορ διαμόρφωσε στο 87’ ο Ασένσιο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Στο Λονδίνο η Τότεναμ επικράτησε 3-0 της Ντόρτμουντ. Το σκορ άνοιξε στο 47’ ο Σον, ενώ ακολούθησαν τα τέρματα από τον Βερτόνγκεν στο 83’ και τον Γιορέντε στο 86’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Τότεναμ-Ντόρτμουντ 3-0 (COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 47′ Σον, 83′ Βερτόνγκεν, 86′ Γιορέντε

Κίτρινες κάρτες: Οριέ – Ντιλέινι

Κόκκινες κάρτες:

Tότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Φόιτ, Βερτόνγκεν, Γουίνκς, Σισοκό (90′ Γουανιάμα), Ερικσεν, Λούκας (85′ Γιορέντε), Σον (90′ Λαμέλα).

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Χακίμι, Ζαγκαντού (77′ Σμέλτσερ), Τοπράκ, Ντιαλό, Βίτσελ, Νταούντ, Ντιλέινι, Σάντσο (90′ Γκερέιρο), Γκέτσε, Πούλισιτς (87′ Πούλισιτς).

 

Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 75′ Ζίγεκ – 60′ Μπενζεμά, 87′ Ασένσιο

Κίτρινες κάρτες: Ζίγεκ – Ρεγκιλόν, Βάσκεθ, Ράμος

Κόκκινες κάρτες:

Άγιαξ: Ονάνα, Ντε Λιχτ, Φαν Ντε Μπεεκ, Νέρες, Τάντιτς, Μαζράουι, Μπλιντ, Σένε (73′ Ντόλμπεργκ), Ντε Γιονγκ, Ζίγεκ, Ταλιαφίκο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Ρεγκιλόν, Κασεμίρο, Κροος, Μόντριτς, Βινίσιους (81′ Ντίαζ), Μπέιλ (61′ Βάσκεθ), Μπενζεμά (73′ Ασένσιο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης