Ο Εντέν Αζάρ δηλώνει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ωστόσο τόνισε πως πρέπει να μετακομίσει στην Ισπανία, προκειμένου να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα».

Στην διάρκεια του Μουντιάλ ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι είχε πει ότι «ίσως είναι ώρα να ανακαλύψω κάτι διαφορετικό», με τα διεθνή ΜΜΕ να συνδέουν τον 28χρονο άσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βέλγος διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Λονδρέζους έως το καλοκαίρι του 2020, ενώ μέσα στην εβδομάδα δήλωσε διχασμένος για το αν πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «μπλε» ή να επιδιώξει τη μετακίνησή του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τα τελευταία δέκα βραβεία της «Χρυσής Μπάλας» απονεμήθηκαν σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ισπανικούς συλλόγους και, όταν ο Αζάρ ρωτήθηκε για το αν πρέπει να μετακομίσει στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, προκειμένου να θεωρηθεί ο καλύτερος στον κόσμο, απάντησε: «Γι’ αυτό θέλω να πάω – ίσως». Όμως, όταν πιέστηκε για να απαντήσει αν θα σκεφτόταν να αφήσει την Τσέλσι τον Ιανουάριο, απάντησε λακωνικά και ξεκάθαρα: «Όχι».

Ο Αζάρ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στην τρέχουσα σεζόν, καθώς έχει απολογισμό οκτώ γκολ και τρεις ασίστ σε δέκα παιχνίδια με την Τσέλσι, και απάντησε «ναι» στην ερώτηση αν θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, παραδέχεται ότι έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης, καθώς τόνισε: «Πάντα μπορείς να βελτιωθείς στο ποδόσφαιρο. Περισσότερα γκολ, περισσότερες ασίστ. Η ομάδα με βοηθάει πολύ, αλλά μπορώ να βελτιωθώ, σίγουρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης