Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπερασπίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κίνησή του να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο του γιατρού της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να ελέγξει ένα σκίσιμο στο πρόσωπο, το οποίο του προκάλεσε χτύπημα αντιπάλου στη νίκη της Κυριακής με 7-1 επί της Λα Κορούνια. Το θέμα προέκυψε μετά από κάποια δημοσιεύματα ότι τον Πορτογάλο ενδιαφέρει πρωτίστως η εμφάνισή του.

«Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι λένε οι άνθρωποι. Πήρε το τηλέφωνο για να ρίξει μια ματιά στο τι είχε συμβεί, για να δει αν ήταν ένα μεγάλο ή μικρο σκίσιμο. Αυτό είναι όλο» δήλωσε ο τεχνικός των Μαδριλένων σε συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πρόσθεσε: «Ήθελε να μάθει αν θα μπορούσε να συνεχίσει ή όχι, αυτό μας είπε στα αποδυτήρια και για μένα αυτό ισχύει. Το γεγονός ότι συνεχίζει να προπονείται μαζί μας με το μάτι του σε αυτή την κατάσταση, δείχνει πόσο σημαντικό είναι για αυτόν να αγωνίζεται».

Ο τραυματισμός, πάντως, θα υποχρεώσει τον Ρονάλντο να μείνει εκτός από τον αυριανό αγώνα ρεβάνς με τη Λεγανές για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ισπανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης