Στο «Camp Nou» θα είναι στραμμένα απόψε τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου, καθώς στις 21.00 (COSMOTE SPORT 1 HD) θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο «clasico» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ.

Η μονομαχία των «μπλαουγκράνα» με τη «βασίλισσα» επρόκειτο να διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου ωστόσο οι έντονες αναταραχές που είχαν ξεσπάσει στην Καταλονία, με αφορμή τη φυλάκιση αυτονομιστών Καταλανών πολιτικών, είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα, για την 10η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια η… απειλή για διαδηλώσεις στους δρόμους της Βαρκελώνης και το κάλεσμα για συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων έξω από το γήπεδο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έχουν σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές αρχές κι έτσι το μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Όπως έγινε γνωστό από την Τρίτη, για λόγους ασφαλείας οι αποστολές των δύο ομάδων αλλά και οι διαιτητές, διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο, το «Reina Sofia», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα έμειναν σε διαφορετικούς ορόφους, ενώ θα φάνε μεσημεριανό σε ξεχωριστές αίθουσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα οι δύο ομάδες μαζί με τους διαιτητές θα αναχωρήσουν όλοι μαζί από το ξενοδοχείο δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση, έχοντας από 35 βαθμούς κι έτσι αμφότερες θέλουν απόψε τη νίκη για να μείνουν χωρίς συγκάτοικο στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης