Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να αγωνίζεται για να επιστρέψει στην κορυφαία φυσική κατάσταση μετά την παύση της εγχώριας σεζόν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, δήλωσε σήμερα ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής προετοιμάζει την ομάδα του για τον αυριανό (11/1) ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ εναντίον της Βαλένθια στη Σαουδική Αραβία, αλλά πρέπει να «ξεσηκώσει» τους παίκτες του μετά την ήττα 2-1 από τη Βιγιαρεάλ στη LaLiga το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν προβλεπόμενο ότι οι παίκτες δεν θα ήταν στην κορυφαία φόρμα αυτή τη στιγμή, ωστόσο βλέπουμε θετικά σημάδια στις προπονήσεις» είπε ο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου στο Ριάντ.

«Έμεινα έκπληκτος στη Βιγιαρεάλ. Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα καλά ξανά, δεν λέω δουλειά, γιατί δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Αυτή η ομάδα ξέρει πώς να αμύνεται πολύ καλά, μπροστά έχουμε την απαραίτητη ποιότητα, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα», πρόσθεσε.

Η Ρεάλ ταξίδεψε χθες το Ριάντ χωρίς τον αμυντικό χαφ Ορελιέν Τσουαμενί και τον σέντερ μπακ Νταβίτν Αλάμπα, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν τραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αμυντική πτυχή δεν είναι ποιότητα, αλλά νοοτροπία και θυσία», είπε ο Αντσελότι.

«Έχουμε συνηθίσει να έχουμε ένα συμπαγές μπλοκ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα το ξαναδούμε σύντομα. Σίγουρα, είμαστε πληγωμένοι για αυτό που συνέβη στη Βιγιαρεάλ, αλλά πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα.», συμπλήρωσε

Πέρυσι η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-0 στον τελικό, για να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο Σούπερ Καπ σε τρία χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης