Ο Καρίμ Μπενζεμά επέστρεψε στη Ρεάλ γεμάτος κίνητρο και ενθουσιασμό και με βελτιωμένη φυσική κατάσταση, διαβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι, αποφεύγοντας να πάρει θέση αναφορικά με τους λόγους που ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» κόπηκε από την αποστολή της εθνικής Γαλλίας, τρεις ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

«Δεν πρόκειται να μιλήσω για την απόφαση που πήρε η Γαλλία. Για εκείνους, δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει στο Μουντιάλ. Για εμάς, είδαμε να επιστρέφει ένας παίκτης γεμάτος κίνητρο και ενθουσιασμό. Θα μας βοηθήσει πολύ στο δεύτερο μισό της σεζόν», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα (30/12) των πρωταθλητών Ευρώπης στο Βαγιαδολίδ, στην επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπενζεμά «κόπηκε» από την αποστολή της εθνικής Γαλλίας στις 19 Νοεμβρίου, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αριστερό μηρό. Ακριβώς ένα μήνα αργότερα, μετά το πέρας της διοργάνωσης και την ήττα των «μπλε» από την Αργεντινή στον τελικό, ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Επανεντάχθηκε στις προπονήσεις της Ρεάλ στις 10 Δεκεμβρίου και αγωνίστηκε σε δύο φιλικά των «μερένγκες», στο πρώτο 30 λεπτά και στο δεύτερο 45.

«Η φυσική του κατάσταση έχει βελτιωθεί. Είναι πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα της επιστροφής του, γιατί έπαιξε λίγο στο πρώτο μισό της σεζόν, και είμαι βέβαιος ότι θα δείξει όλη την ποιότητά του», υπογράμμισε ο Αντσελότι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης