«Λαβωμένη» θα παραταχθεί η Ντόρτμουντ το Σάββατο (6/4) στο ντέρμπι κορυφής με την Μπάγερν η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα.

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της την εφετινή περίοδο, Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή των Βεστφαλών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, το οποίο αποκόμισε στον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ το περασμένο Σάββατο (30/3), το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Μάλιστα, στο παιχνίδι με τους «λύκους» ο Αλκάθερ έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του σκοράροντας στο 90ό λεπτό και στις καθυστερήσεις τα δύο γκολ της νίκης (2-0) των «κιτρινόμαυρων».

Πλέον, ο τεχνικός της Ντόρτμουντ καλείται να βρει λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς η απουσία του Ίβηρα στράικερ των 16 γκολ σε 21 αγώνες πρωταθλήματος ενδέχεται να επηρεάσει ακόμη και την έκβαση της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ θα ενισχυθεί με τους Ντιαλό και Πίστσεκ, οι οποίοι επέστρεψαν από τραυματισμούς και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης