Ο δανεισμός του Πάκο Αλκάθερ από την Μπαρτσελόνα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ έως το τέλος της περιόδου είναι γεγονός. Ο γερμανικός σύλλογος, μάλιστα, διατηρεί και την οψιόν της αγοράς του έμπειρου στράικερ το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι του ποσού των 28 εκ. ευρώ.

«Η Μπορούσια θα καταβάλλει στην Μπαρτσελόνα 2 εκ. ευρώ για τον ετήσιο δανεισμό του Ισπανού άσου, όπως επίσης θα αναλάβει και την καταβολή του μισθού του» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταθλητές της La Liga.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ διατήρησε την οψιόν αγοράς του παίκτη δε σημαίνει πως θα προχωρήσει στην απόκτησή του, στην περίπτωση άρνησης των «μπλαουγκράνα».

Εάν ο Αλκάθερ υπογράψει τελικά στην ομάδα της Βεστφαλίας και αργότερα πωληθεί σε άλλο σύλλογο, τότε η «Μπάρτσα» θα βάλει στα ταμεία της το 5% του συνολικού ποσού της μεταγραφής.

Ο Αλκάθερ, ο οποίος κλείνει τα 25 την Πέμπτη (30/08), εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα από την Βαλένθια το 2016, ωστόσο, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα, λόγω της παρουσίας του Λουίς Σουάρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός πέτυχε 15 γκολ σε 50 εμφανίσεις τα δύο τελευταία χρόνια, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα κι ένα ισπανικό Super Cup.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης