Με τη φανέλα της Ντόρτμουντ θα «κρεμάσει τα παπούτσια του» ο Μάρκο Ρόις, όπως διαβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Μίκαελ Τσορκ, μιλώντας στην εφημερίδα «Sport Bild».

«Ο Μάρκο ταυτίζεται με τον σύλλογο και έχει βαθιές ρίζες στο Ντόρτμουντ. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να παίξει ποτέ για άλλη ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσορκ και πρόσθεσε: «Εχει ωριμάσει ως άνθρωπος και είναι πιο υπεύθυνος απ΄ότι στο παρελθόν. Τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Διαθέτει, πλέον, μία φυσική εξουσία και γίνεται, διαρκώς, πιο σημαντικός για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας στην εφετινή μπουντεσλίγκα με 15 γκολ και από τους πρωταγωνιστές στην πορεία της Ντόρτμουντ, που διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ρόις αγωνίζεται από το 2012 στην Ντόρτμουντ και σε 158 αναμετρήσεις μετρά 78 γκολ. Η καριέρα του περιορίσθηκε σημαντικά λόγω σοβαρών τραυματισμών, που του στέρησαν το τρόπαιο στο Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία, αλλά και την συμμετοχή στο EURO 2016 της Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης