Την απόκτηση του Ελβετού γκολκίπερ, Μάρβιν Χιτς, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε το Σάββατο η Ντόρτμουντ.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των Βεστφαλών, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, υπέγραψε συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χιτς γνωρίζει άριστα την Bundesliga, καθώς αγωνιζόταν στην Άουγκσμπουργκ τα τελευταία 5 χρόνια. Βοήθησε την προηγούμενη ομάδα του να καθιερωθεί στα σαλόνια της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Νωρίτερα, αγωνίστηκε για 5 χρόνια και στην Βόλφσμπουργκ, της οποίας υπερασπίστηκε την εστία με τον συμπατριώτη του, Ντιέγκο Μπενάλιο. Και στη νέα του ομάδα, ο Χιτς θα συνεργαστεί ξανά κάτω από τα δοκάρια με τον Ρομάν Μπουρκι, που επίσης κατάγεται από την Ελβετία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ, τόνισε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να υπογράψουμε με έναν πολύπειρο τερματοφύλακα, τον Μάρβιν Χιτς, ο οποίος έχει αποδείξει την αξία του και τις ικανότητές του στο υψηλό επίπεδο της Bundesliga για πολλά χρόνια».

Από την πλευρά του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Βεστφαλών υποστήριξε: «Μετά από 5 θαυμάσια χρόνια στην Αουγκσμπουργκ, σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο, ήθελα να ζήσω κάτι διαφορετικό. Περιμένω με αγωνία να δώσω μάχη για την Μπορούσια, ένα μεγάλο κλαμπ, ιδιαίτερα στα παιχνίδια του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης