Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεσπάθωσε! Ο Γερμανός τεχνικός της Ντόρτμουντ δέχεται σκληρή κριτική για το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται στην… ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα και αποφάσισε να απαντήσει σε όσους τον αποδοκιμάζουν.

Όπως τόνισε η φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της Ντόρτμουντ (σ.σ.: έχει μόλις 11 βαθμούς σε 12 παιχνίδια) οφείλεται στις πολλές απουσίες, λόγω των τραυματισμών, αλλά και στο γεγονός ότι οι Βεστφαλοί δέχονται εύκολα γκολ. Παράλληλα, δήλωσε ευθαρσώς απευθυνόμενος στους οπαδούς ότι όποιος θέλει μόνο επιτυχίες να γίνει… Μπάγερν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν περίμενα ότι θα βρισκόμασταν σε τόσο δύσκολη θέση. Αιτία είναι οι πολλοί τραυματισμοί και τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε. Δεν θα τα παρατήσω. Είμαι μαχητής. Όσο η Ντόρτμουντ με θέλει εδώ, εγώ θα συνεχίζω. Πιστεύω πως είμαι καλύτερος προπονητής από ό,τι το 2012, έστω κι αν αυτό δεν φαίνεται στη βαθμολογία», είπε αρχικά ο Κλοπ και αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των οπαδών:

«Κατανοώ πλήρως τις αποδοκιμασίες. Είναι φυσιολογικές. Όποιος όμως αποδοκιμάζει, πρέπει να αναρωτηθεί αν έτσι βοηθά την ομάδα ή όχι. Η γκρίνια δεν βοηθά κανέναν. Αν κάποιος θέλει να έχει μόνο επιτυχίες, τότε να γίνει οπαδός της Μπάγερν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης