Με περιορισμένες λύσεις στα άκρα της επίθεσης θα μεταβεί η Μπάγερν στη Φρανκφούρτη, για το δύσκολο ματς με την κυπελλούχο Γερμανίας Άιντραχτ (22/12, 19:30, COSMOTE SPORT 3 HD), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga. Δίπλα στον Άριεν Ρόμπεν, που ήταν ήδη γνωστό ότι θα επιστρέψει με το νέο έτος, και τον μακροχρόνια απόντα Χαμές Ροντρίγκες, προστέθηκε στη λίστα των απόντων και το όνομα του Σερζ Γκναμπρί.

Ο 23χρονος εξτρέμ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Τετάρτης (19/12) με τη Λειψία και ο Νίκο Κόβατς δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Φρανκφούρτης. Στον αντίποδα, οι Κίνγκσλεϊ Κομάν και Τζερόμ Μπόατενγκ ξεπέρασαν κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι διαθέσιμοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Άιντραχτ, ο Κόβατς ρωτήθηκε και για την επικείμενη απόκτηση του Λούκας Ερναντέζ, η οποία παρουσιάζεται ως «κλεισμένη» από τα ισπανικά ΜΜΕ. «Αν θεωρήσουμε ότι μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα, θα το κάνουμε. Θα παίξουμε αύριο (σ.σ. 22/12) και μετά θα δούμε τι δώρο θα μας φέρει το βρέφος Ιησούς (σ.σ. που σύμφωνα με την παράδοση φέρνει τα δώρα των εορτών στη Γερμανία)» ήταν η μάλλον… αινιγματική απάντηση του Κροάτη τεχνικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης