Η Μπάγερν… κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στα προημιτελικά του Champions League, μετά την ευρεία νίκη της με σκορ 5-0 απέναντι στην Μπεσίκτας. Το αποτέλεσμα αυτό δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας στους Τούρκους για τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης.

Ο Γιουπ Χάινκες, πάντως, τόνισε ότι η Μπεσίκτας δεν είναι μία ομάδα που άξιζε τέτοιο σκορ. «Η Μπεσίκτας είναι καλή ομάδα, δεν είναι μια ομάδα που αξίζει το 5-0. Το κλειδί ήταν να κλείσουμε το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος όλα πήγαν καλά. Δεν θα παίξουμε άμυνα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε» είπε ο προπονητής της Μπάγερν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Χάμες Ροντρίγες δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό, είχε ένα πρόβλημα στη γάμπα και φοβόταν μήπως τραυματιστεί, γι’ αυτό και αποχώρησε, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Είναι μια χαρά και θα κάνει και νέες εξετάσεις» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι με τη νίκη αυτή η Μπάγερν έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει με τέτοια διαφορά τερμάτων σε πρώτο παιχνίδι φάσης νοκ άουτ, ενώ έφτασε τις 14 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ισοφάρισε το προηγούμενο ρεκόρ της, που σημείωσε το 1980.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης