Αμφίβολη για τον αυριανό (25/4) αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι η συμμετοχή των Νταβίντ Αλάμπα και Κορεντέν Τολισό, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

«Αναμένεται να γίνει ένας εντυπωσιακός αγώνας. Και οι δύο ομάδες διακρίνονται για το επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει φαβορί για μένα. Έχω όμως καλό προαίσθημα. Είναι πάντως γεγονός ότι στα ημιτελικά έχουν προκριθεί οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες και ο αυριανός αγώνας θα είναι συγκλονιστικός», είπε ο Χάινκες στη συνέντευξη Τύπου, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι φανατικός οπαδός του. Τον σέβομαι τόσο ως προπονητή, όσο και ως άνθρωπο. Είναι ένας εμβληματικός προπονητής» τόνισε, ενώ, αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε: «Σέβομαι τον Κριστιάνο. Έχει μια εξαιρετική καριέρα. Όμως, για να μπορέσεις να κατακτήσεις το Champions League, πρέπει να παίξεις ως ομάδα. Και η Μπάγερν διαθέτει έναν επιθετικό που έχει σκοράρει ήδη 39 γκολ μέσα στη σεζόν (σ.σ. τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης