Ενός κακού μύρια έπονται για την Τσέλσι… Οι «μπλε» έχασαν την ευκαιρία να στεφθούν κυπελλούχοι Αγγλίας, καθώς ηττήθηκαν 2-1 από την Άρσεναλ στον τελικό του Γουέμπλεϊ, ενώ μετά τον αγώνα ο τεχνικός της ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ, δήλωσε ότι οι Κρίστιαν Πούλισικ και Θέσαρ Αθπιλικουέτα θα χάσουν τον αγώνα ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League, λόγω τραυματισμών στον ιγνυακό τένοντα.

Οι δύο παίκτες αντικαταστάθηκαν στη διάρκεια του τελικού με τους «κανονιέρηδες» και αποχώρησαν χωλαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο. «Δεν ξέρω την πλήρη έκταση των τραυματισμών» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Λάμπαρντ μετά τον τελικό και συμπλήρωσε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις και η κατάστασή τους να εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Ξεκάθαρα δεν θα είναι έτοιμοι για την επόμενη εβδομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η Τσέλσι αναμετράται με την Μπάγερν στο Μόναχο στις 8 Αυγούστου στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου. Οι Λονδρέζοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 από την ήττα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», προκειμένου να πάρουν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης