Με ανάρτησή της στα Social Media, η Μπάγερν Μονάχου έκανε γνωστή την επέκταση του συμβολαίου του Αλφόνσο Ντέιβις μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Ο 19χρονος πλάγιος αμυντικός, γεννημένος στη Γκάνα αλλά με Καναδική και Λιβεριανή υπηκοότητα, μετακόμισε στους Βαυαρούς τον Ιανουάριο του 2019. Η Μπάγερν δαπάνησε 10 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς τον 17 φορές διεθνή Καναδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντέιβις την περασμένη σεζόν δεν πήρε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο φέτος εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος της ομάδας του Χανς-Ντίτερ Φλικ, πραγματοποιώντας ήδη 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας στο διάστημα αυτό ένα γκολ και μοιράζοντας οκτώ ασίστ.

«Θέλω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους», δήλωσε ο Ντέιβις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του – τοι προηγούμενο ολοκληρωνόταν το 2023. «Η Μπάγερν είναι ένα όνειρο για μένα που έγινε πραγματικότητα. Είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εδώ για τα επόμενα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης