Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου, καθώς πέρασε νικηφόρα από το «Σάντσεθ Πιθχουάν», όπου το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης διεξήχθη ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων, για την προημιτελική φάση.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βαυαροί επιβλήθηκαν με ανατροπή 2-1 της Σεβίλλης και πλέον έχουν το «πάνω χέρι» για την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στα ημιτελικά, ενόψει του αγώνα ρεβάνς στην «Αλιάνζ Αρίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωτοπόροι της Μπουντεσλίγκα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 32′ από το γκολ του Σαράμπια, αλλά στάθηκαν τυχεροι, καθώς έξι λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Χέσους Νάβας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τιάγκο Αλκάνταρα πέτυχε το γκολ της νίκης των Βαυαρών στο 68΄, νίκη που ήταν η πρώτη μετά από 5 σερί ήττες που είχαν στις τελευταίες επισκέψεις τους σε ισπανικό έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Κορέα, Πισάρο – Ριμπερί, Μπερνάτ, Μίλερ

Σεβίλλη (Βιντσέντζο Μοντέλα)
: Νταβίντ Σόρια, Χεσούς Νάβας, Κγάερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Πισάρο, Βάσκεθ, Σαράμπια, Κορέα (78΄ Ραμίρες), Μπεν Γεντέρ (80΄ Μουριέλ)

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες):
Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπερνάτ (46΄ Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Βιδάλ (36΄ Χάμες Ροντρίγκες), Μίλερ, Ριμπερί (79΄ Ρόμπεν), Λεβαντόβσκι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης