Επίδειξη ισχύος έκανε η Μπάγερν Μονάχου στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί συνέτριψαν με 7-0 τους Ουκρανούς την Τετάρτη στην «Αλιάνζ Αρινα» και προκρίθηκαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο στους «8» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθοριστική φάση για την εξέλιξη του ματς αποδείχθηκε αυτή στο 3ο λεπτό, όταν ο Κούτσερ ανέτρεψε τον Γκέτσε στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και αποβολή, με τον Μίλερ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-0. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, έκανε… πάρτι στο γήπεδο, καθώς μετά το δοκάρι του Λεβαντόφσκι στο 24΄, πέτυχε άλλα έξι γκολ: στο 34΄ με τον Μπόατενγκ, στο 49΄ με τον Ριμπερί, στο 52΄ με τον Μίλερ, στο 63΄ με τον Μπαντστούμπερ, στο 75΄ με τον Λεβαντόφσκι και στο 87΄ με τον Γκέτσε.

Kίτρινες: Μπόατενγκ, Μπανστούμπερ – Ντάγκλας Κόστα

Κόκκινες:
4΄ Κούτσερ

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα):
Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μπανστούμπερ (67΄ Ντάντε), Ριμπερί (59΄ Μπερνάτ), Γκέτσε, Σβαϊνστάιγκερ, Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν (19΄ Ρόντε), Μίλερ

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μιρτσέα Λουτσέσκου):
Πιατόφ, Κούτσερ, Σέβτσουκ, Σρνα, Ρακίτσκι, Στεπανένκο, Φρεντ, Ντάγκλας Κόστα (79΄ Γουέλινγκτον Νεμ), Άλεξ Τεξέιρα (70΄ Ινσίνιο), Λουίζ Αντριάνο, Τάισον (9΄ Κριβτσόφ)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης