Χωρίς τον Τζερόμ Μπόατενγκ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (11/2) η Μπάγερν Μονάχου τη μεξικανική Τίγκρες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, όπως δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Χάνσι Φλικ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει στη Γερμανία για προσωπικούς λόγους, ύστερα από δημοσιεύματα που αναφέρονται σε θάνατο πρώην κοπέλας του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2014 με την εθνική Γερμανίας. «Αυτό μας κατέπληξε» δήλωσε ο Φλικ σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Ο Τζερόμ ήρθε σε μένα και μου ζήτησε να επιστρέψει στη Γερμανία. Ύστερα από ένα αρνητικό τεστ θα επιστρέψει σπίτι και δεν θα είναι διαθέσιμος μέχρι νεωτέρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπάγερν στοχεύει στην κατάκτηση του έκτου τίτλου της μέσα σε λιγότερο από εννέα μήνες, θέλοντας να… μιμηθεί τα έξι τρόπαια που πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα το 2009. Μέσα στο 2020 οι Βαυαροί έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στη Γερμανία, το Champions League, καθώς επίσης και τα Σούπερ Καπ Γερμανίας και Ευρώπης.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, ο Φλικ, ο οποίος δεν αποκάλυψε τα σχέδιά του για το αρχικό σχήμα, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βρίσκεται σε… εγρήγορση από το πρώτο δευτερόλεπτο κόντρα στην -γρήγορη στις αντεπιθέσεις- Τίγκρες.

«Εξαρτάται από εμάς να πιέσουμε τους αντιπάλους μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας όταν έχουμε την κατοχή» συνέχισε ο Φλικ, για να καταλήξει: «Το κάναμε καλά στον ημιτελικό. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δράση. Η Τίγκρες είναι πολύ γρήγορη. Δουλεύουν πολύ καλά στις πτέρυγες και έχουν παίκτες στο κέντρο που σκοράρουν. Πρέπει να είμαστε εκεί από το ξεκίνημα και να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας αυτή τη φορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης