Ενισχύεται στη φροντ λάιν η Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο γερμανικός σύλλογος γνωστοποίησε την απόκτηση του Μάλκολμ Τόμας για 1+1 χρόνο. Ο Αμερικανός σέντερ αγωνίστηκε την παρελθούσα σεζόν στη Φενερμπαχτσέ, όπου είχε μέσο όρο 2,9 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 12 παιχνίδια στη Euroleague. Επίσης, φόρεσε πέρυσι και τη φανέλα της κινεζικής Σανσί, όπου σε τρία ματς είχε μέσο όρο 15,7 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Ο 31 ετών άσος έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ σε Πεπερντάιν και Σαν Ντιέγκο Στέιτ, προτού αρχίσει την επαγγελματική καριέρα του με την Μόμπις Φίμπους στη Νότια Κορέα. Ακολούθως αγωνίστηκε στην G League με τους Λος Άντελες Ντι-Φέντερς, τους Όστιν Τόρος και τους Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς, καθώς και στο NBA με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Το 2012 ο Τόμας υπέγραψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη Euroleague, ενώ τελείωσε τη σεζόν μοιράζοντας το χρόνο του ανάμεσα στην G League, όπου αγωνίστηκε σε Λος Άντζελες Ντι-Φέντερς και Σαντα Κρουζ Ουόριορς, και στο NBA, όπου φόρεσε τις φανέλες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και των Σικάγο Μπουλς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρασε τις επόμενες σεζόν παίζοντας στην G League με τους Λος Άντζελες Ντι-Φέντερς και τους Όστιν Τόρος, καθώς και στο NBA με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, τους Γιούτα Τζαζ και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Τη σεζόν 2016-17 ο Τόμας μετακόμισε στην Κίνα για λογαριασμό των Τζιλίν Νορθίστ Τάιγκερς και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Επέστρεψε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη ρωσική Χίμκι, όπου είχε προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης