Ιστορικές διαστάσεις θα λάβει για τον Φρανκ Ριμπερί, η επικείμενη κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος από την Μπάγερν Μονάχου.

Σε περίπτωση που οι Βαυαροί… σηκώσουν και αυτήν την «σαλατιέρα», ο 36χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, θα γίνει ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους πρωταθλήματος στην Ιστορία της μπουντεσλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ριμπερί, που μετά από μία άκρως επιτυχημένη καριέρα με τα «χρώματα» της Μπάγερν, θ΄ αποχαιρετήσει σε λίγες εβδομάδες το Μόναχο, έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα με τους Βαυαρούς, επίτευγμα που έχουν καταφέρει -πάντα με την φανέλα της διάσημης γερμανικής ομάδας- ο Φίλπ Λαμ, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο Ολιβερ Καν και ο Μεμέτ Σολ.

Κατά συνέπεια, εφόσον η Μπάγερν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και κατακτήσει και το εφετινό πρωτάθλημα, ο Ριμπερί θα μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του σχετικού πίνακα με εννέα «σαλατιέρες» στην συλλογή του.

Ο Ριμπερί στέφθηκε πρωταθλητής Γερμανίας το 2008, το 2010 και από το 2013 μέχρι και πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να κατακτήσει τον τίτλο -που θα είναι ο έβδομος διαδοχικός- η Μπάγερν Μονάχου, χρειάζεται μία νίκη στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές της μπουντεσλίγκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης