Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε τις επαφές με τον Νουσαΐρ Μαζραουί, αποσπώντας την υπογραφή του 24χρονου Μαροκινού διεθνή ακραίου φουλ μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Άγιαξ. Ο Μαζραουί με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του «Αίαντα», έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η ολλανδική ομάδα και το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό της βαυαρικής ομάδας.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η «Μπάρτσα» έχει ήδη καταθέσει στον Μαροκινό άσο πρόταση για τετραετές συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος προτιμά τελικά να φορέσει τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, η οποία είναι στις τελικές επαφές με τον Άγιαξ και για την απόκτηση του 19χρονου Ολλανδού διεθνή μέσου, Ράιαν Γκράβενμπερτς, ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του τεχνικού των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης αν φύγει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα, τότε τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα του Μονάχου θα στραφεί ξανά στο Άμστερνταμ για τον αντικαταστάτη του, εξετάζοντας τη λύση του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού, Σεμπάστιαν Αλέ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης