Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Ιανουάριο το δανεισμό του Ζοάο Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να επιβεβαιώνει ότι η συμφωνία είχε οψιόν αγοράς 70 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Τα γερμανικά ΜΜΕ πάντως αναφέρουν πως η διοίκηση των Βαυαρών σκέφτεται να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα αυτή και το καλοκαίρι ο Πορτογάλος αριστερός μπακ να επιστρέψει στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό διαφωνεί κάθετα ο Σάντιο Μανέ. Ο Σενεγαλέζος σταρ των Βαυαρών υποκλίθηκε στην αξία του Κανσέλο: «Τι παίκτης! Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Τέτοιους παίκτες χρειαζόμαστε. Ο Ζοάο δίνει μεγάλη δύναμη στην ομάδα και ελπίζω και του χρόνου να είναι μαζί μας».

Ο Κανσέλο βρέθηκε ξαφνικά εκτός βασικών πλάνων του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το Μουντιάλ και αποχώρησε από τους «πολίτες» μετά από 3,5 χρόνια (154 συμμετοχές, εννέα γκολ), δύο τίτλους στην Premier League (όπου επιλέχθηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν ως μέλος της καλύτερης ενδεκάδας) κι ένα League Cup.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης