Ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Φίλιπ Λαμ, χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τον Ολυμπιακό και δίκαιη τη νίκη των Βαυαρών, παρά το τυχερό πρώτο γκολ του Μίλερ.

«Δεν μπορώ να πω ότι περιμέναμε να προηγηθούμε με ένα γκολ σαν του Μίλερ. Ωστόσο αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Το 1-0 δεν έπεσε στα πόδια μας. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε να παίζουμε ακόμη καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του γερμανικού συλλόγου και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πήραμε τους 3 βαθμούς. Είναι μόλις η 1η αγωνιστική. Κερδίσαμε αλλά μέχρι εκεί. Το καλό είναι πως εμείς πήραμε τους βαθμούς μας, στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις. Έτσι δεν έχει σημασία το τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Σε 2 εβδομάδες θα πρέπει να κερδίσουμε τη Ντιναμό και μετά ακολουθεί ένα ενδιαφέρον ματς με την Άρσεναλ. Είναι άλλη μία σεζόν στην οποία έχουμε παιχνίδια Τετάρτη – Σάββατο, αλλά η ομάδα δείχνει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτούς τους ρυθμούς. Πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη μας».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος μίλησε ειδικά για τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι έπαιξε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου εύκολος αντίπαλος και βοηθήθηκε από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Είναι ωραίο να παίζεις εδώ. Ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Μία ιδιαίτερη εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στο Καραϊσκάκη και όλοι είδαμε απόψε τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν εύκολος αντίπαλος».

Διαβάστε επίσης: To πάλεψε αλλά παραδόθηκε στο τέλος ο Ολυμπιακός-Ηττήθηκε με 3-0 από την Μπάγερν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης