Την εγκατάλειψη της τακτικής του εκτεταμένου rotation, την οποία είχε εφαρμόσει στο πρώτο διάστημα της θητείας του στον πάγκο της Μπάγερν, προανήγγειλε ο Νίκο Κόβατς. «Δεν θα υπάρχει πλέον rotation με τη σημερινή μορφή, γιατί δεν είναι λειτουργικό» δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση των πρωταθλητών Γερμανίας με τη Νυρεμβέργη, για τη 14η αγωνιστική της Bundesliga.

«Θα υπάρχει rotation μόνο αν ένας παίκτης είναι τραυματίας ή πολύ κουρασμένος. Γι αυτούς που μένουν στον πάγκο δεν είναι ωραίο, αλλά θα πρέπει να το συνηθίσουν. Όποιοι κι αν είναι αυτοί…» πρόσθεσε ο προπονητής των Βαυαρών, αφήνοντας να… πλανάται μία αίσθηση ότι κάποιοι θεωρούμενοι ως βασικοί θα χάσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόβατς γνωστοποίησε επίσης ότι στο ματς με τη Νυρεμβέργη θα χρησιμοποιήσει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα που νίκησε την περασμένη εβδομάδα τη Βέρντερ στη Βρέμη. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνουν εκτός βασικού σχήματος οι Ματς Χούμελς και Χάβι Μαρτίνεθ, ενώ ερωτηματικό είναι τι θα συμβεί όταν επιστρέψουν οι τραυματίες Ρόμπεν, Τιάγκο και Χαμές Ροντρίγκες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης