Ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του ήταν ο Νίκο Κόβατς. Ο προπονητής της Μπάγερν εμφανώς ανακουφισμένος μετά το 2-0 επί της ΑΕΚ, δήλωσε: «Ο… ασθενής είναι στο δρόμο της ανάρρωσης. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και πατάμε γερά στο έδαφος. Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Μπάγερν. Περίμενα ένα τέτοιο ματς. Παίξαμε σ΄ ένα καταπληκτικό κοινό. Οι Έλληνες φημίζονται για τις αμυντικές τους ικανότητες σε όλα τα επίπεδα. Στα 90 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τον έλεγχο, είχαμε ευκαιρίες. Ευτυχώς μπήκε το πρώτο γκολ και όλα εξελίχθηκαν πιο εύκολα για την ομάδα μας.

Παίξαμε καλά εναντίον της Βόλφσμπουργκ και δεν υπήρχε θέμα να αλλάξουμε την ενδεκάδα. Το θέμα του rotation διογκώθηκε από τα ΜΜΕ επειδή ήταν η Μπάγερν και όχι κάποια άλλη ομάδα. Ούτως ή άλλως είχα την εμπιστοσύνη των διοικούντων μετά τα τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τώρα, αυτές δύο νίκες με Βόλφσμπουργκ και ΑΕΚ σίγουρο δεν είναι κάτι… αρνητικό για μένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν με πάθος και προσπάθησαν να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Σίγουρα επιθετικά δεν πήγε τόσο καλά, αλλά αυτό οφείλεται και στην αντίδραση της δικής μας ομάδας που εμπόδισε κάθε επιθετική δραστηριότητα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης