Μόνο η συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με τη Μάντσεστερ Σίτι απομένει για τη μεταγραφή του Λιρόι Σανέ στους Βαυαρούς. Όπως αναφέρει η γερμανική «Sport Bild», οι πρωταθλητές Γερμανίας συμφώνησαν σε όλα με τον έμπειρο επιθετικό για πενταετή συνεργασία, ενώ προσέφεραν 40 εκατομμύρια ευρώ στους «πολίτες» για την ελευθερία του Σανέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «σίριαλ» της μεταγραφής Σανέ, το οποίο εξελίσσεται εδώ και αρκετούς μήνες, αναφερόταν πως η υπόθεση θα έκλεινε με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, όμως, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού, η Μπάγερν έχει κάθε λόγο να μειώσει την προσφορά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγγλικός σύλλογος με το Financial Fair Play και την ανάγκη για ταμειακές ροές.

Ο 24χρονος άσος, ο οποίος παραμένει τραυματίας επί σειρά μηνών (σ.σ. από τον περασμένο Αύγουστο), δεσμεύεται με τη Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, οπότε και μένει ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης