Η Μπάγερν, αγωνιζόμενη με 10 παίκτες από το 15ο λεπτό, μετά την αποβολή του Ζιλέ, χρειάστηκε να καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να προκριθεί στους ημιτελικούς του γερμανικού κυπέλλου.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς επικράτησε την Τετάρτη με 5-4 της Χαϊντενχάιμ (β΄ κατηγορίας) κι έτσι έστω και δύσκολα πήρε το το εισιτήριο και  θα βρίσκεται στην κλήρωση της προσεχούς Κυριακής (7/04), όπου έχουν ήδη προκριθεί η Λειψία και το Αμβούργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκορέτσκα έβαλε μπροστά τους «Βαυαρούς» στο 12΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο πρώτο μέρος και να προηγηθούν με τους Γκλάτσελ (26΄) και Σνάτερερ (39΄).

Μέσα σε 12 λεπτά στην επανάληψη η Μπάγερν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (53΄ Μίλερ, 55΄ Λεβαντόφσκι, 65΄ Γκνάμπρι), ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και με δύο γκολ του Γκλάτσελ, στο 74΄ και 77΄ ισοφάρισαν.

Το γκολ πρόκρισης της Μπάγερν πέτυχε ο Λεβαντόφσκι στο 84ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα ημιτελικά και η Βέρντερ

Η Βέρντερ Βρέμης έγινε η τελευταία ομάδα που συμπλήρωσε το παζλ των ημιτελικών του Κυπέλλου Γερμανίας. Η ομάδα του Κόφελντ επικράτησε με 2-0 της Σάλκε στο «Γκελζενκίρχεν» και πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα, μαζί με τις Μπάγερν, Αμβούργο και Λειψία.

Στο 65΄ ο Ρασίκα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κι επτά λεπτά μετά ο Κλάασεν «σφράγισε» την πρόκριση για την Βέρντερ.

 

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Κυπέλλου Γερμανίας έχουν ως εξής:

Πάντερμπορν-Αμβούργο 0-2

Άουγκσμπουργκ-Λειψία 1-2 παραταση (1-1 στα 90΄)

Μπάγερν Μονάχου-Χαϊντενχάιμ 5-4

Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 0-2

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης