Ικανοποιημένος για την απόδοση των παικτών του ήταν ο Χανς Φλικ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Μπάγερν επί του Ολυμπιακού. Ο προπονητής των Βαυαρών αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Σα, καθώς και στην πίεση που άσκησαν στον Ολυμπιακό.

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Η κατάσταση στην ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή δεν ήταν τόσο απλή. Ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο και η ένταση ήταν πολύ υψηλή. Ρισκάραμε στην άμυνα, αλλά προσπαθήσαμε να ασκήσουμε πίεση στον αντίπαλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και στην άμυνα έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Ο Μπόατενγκ λείπει με κόκκινη κάρτα και γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε χωρίς αυτόν. Με βάση τα προηγούμενα παιχνίδια είμαι ευχαριστημένος γιατί κρατήσαμε το μηδέν και προκριθήκαμε το μηδέν στην άμυνα», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη ερώτηση πως ένιωσε σαν πρώτος προπονητής, ανέφερε: «Είναι για μένα καθήκον σε αυτά τα δύο παιχνίδια να είμαι προπονητής. Γνωρίζω τη θέση που έχω. Το απόλαυσα γιατί η ομάδα έδειξε την ποιότητα την οποία έχει. Με αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε και μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τους Τιάγκο και Κουτίνιο που δεν ξεκίνησαν στην ενδεκάδα, σημείωσε: «Το πώς βλέπω εγώ το παιχνίδι από τον πάγκο είναι διαφορετικό από το πώς το βλέπετε εσείς. Δεν έβρισκα λόγο να κάνουμε αλλαγές, γιατί επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί γιατί χάναμε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Επιθετικά δεν χρειαζόταν να κάνω κάτι παραπάνω οι 24 τελικές είναι πολύ καλή απόδοση».

Τέλος αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ καλή άμυνα και το έδειξε αυτό και στον Πειραιά. Ο Σα ήταν πάρα πολύ καλός. Είμαι από τη φύση μου οπτιμιστής και περίμενα ότι θα βάλουμε ένα γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης