Η Μπάγερν θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επαναλάβει την περσινή απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, κατά την οποία κατέκτησε συνολικά πέντε τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του Champions League. Αυτή είναι η εκτίμηση που έκανε ο Χάνσι Φλικ, με αφορμή την εναρκτήρια αναμέτρηση των Βαυαρών στο νέο Champions League, στο Μόναχο, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (21/10, 22:00, COSMOTE SPORT 4 HD).

«Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο πετυχημένοι, αλλά το να φτάσουμε στο μέγιστο, όπως κάναμε πρόσφατα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ειδικά στο Champions League, υπάρχουν πολλοί καλοί αντίπαλοι. Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά» δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Ατλέτικο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι, και κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της» πρόσθεσε ο Φλικ, αναφερόμενος στις αλλαγές που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό των Βαυαρών.

«Είχαμε μόνο μία εβδομάδα προπονήσεων όλοι μαζί, αλλά υπάρχει πλέον μεγαλύτερο βάθος στην ομάδα. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Το είδατε αυτό στη Λίβερπουλ με τον Φαν Ντάικ» ανέφερε ακόμη ο Φλικ, ο οποίος για την πρεμιέρα του Champions League υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του τραυματία Σανέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης