Παρά το γεγονός ότι η θητεία του στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου είναι απολύτως επιτυχημένη, ο Χάνς Ντίτερ Φλικ ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Βαυαρούς, ακόμα και το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 55χρονος προπονητής έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα με την Μπάγερν και κανείς δεν μπορεί να του προσάψει οτιδήποτε αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Όμως, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bild», οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν τον Φλικ σε αποχώρηση από τον ιστορικό σύλλογο είναι αρκετοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως, για παράδειγμα, η επικείμενη αποχώρηση του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε από την προεδρία το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φλικ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον νυν παράγοντα και μεγάλη δόξα του παρελθόντος. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο με τον αθλητικό διευθυντή και επίσης πρώην άσο της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, με τον οποίο ο Φλικ διαφωνεί σε αρκετά θέματα, με κυριότερο τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τέλος, η γερμανική εφημερίδα προσθέτει πως ο Φλικ θα μπορούσε να φύγει από την Μπάγερν πριν το τέλος του συμβολαίου του, προκειμένου να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας, την οποία γνωρίζει άριστα, δεδομένου ότι διετέλεσε βοηθός του Γιόακιμ Λεβ από το 2006 μέχρι το 2014.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης