Άρχισε την Τρίτη στο Μόναχο η ακροαματική διαδικασία στην δικαστική διαμάχη του Φρανκ Ριμπερί με τον πρώην μάνατζέρ του, Μπρούνο Χάιντερσάιντ.

Ο τελευταίος διεκδικεί ποσοστό 10% της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή από την Μαρσέιγ στη Μπάγερν, που στοίχισε 25.000.000 πριν από 10 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ριμπερί από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι το διάστημα εκείνο (2007) η συνεργασία του με τον Χαϊντερσαϊντ είχε ολοκληρωθεί και είχε προσλάβει ως εκπρόσωπο τον Ζαν-Πιερ Μπερνέ, τον οποίον γνώριζε από τη θητεία του στη Μαρσέιγ.

Ωστόσο, ο Χάινερσαϊντ υποστηρίζει ότι ο Γάλλος τού είχε υποσχεθεί εγγράφως τον Μάιο του 2006 ότι θα του έδινε προμήθεια 10% από την επόμενη μεταγραφή του, για να τον ευχαριστήσει που μεσολάβησε ώστε να λυθεί η συνεργασία του με τη Γαλατασαράι και να επιστρέψει στη Μαρσέιγ μετά από μόλις 6 μήνες στην Κωνσταντινούπολη (Ιανουάριος-Ιούνιος 2005).

Ο διάσημος Γάλλος βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τον πρώην μάνατζέρ του από το 2007, από τότε δηλαδή που φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Μπάγερν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Δεκέμβριο του 2015 δικαστήριο επιδίκασε στον Χάιντερσαϊντ αποζημίωση 1,6 εκατ. ευρώ συν τόκους για αθέτηση συμβολαίου με υπαιτιότητα του Ριμπερί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης