Ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ δεν θα επιστρέψει στην Μπάγερν Μονάχου μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Σάλκε στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο 28χρονος αμυντικός και άλλοτε διεθνής, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς σε ολόκληρη την διάρκεια της καριέρας του, είχε μετακομίσει τον Ιανουάριο στους «βασιλικούς μπλε», προκειμένου να πάρει συμμετοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Βαυαρών, ο Μπαντστούμπερ, ο οποίος εντάχθηκε στην Μπάγερν Μονάχου πριν από 15 χρόνια, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό ως ελεύθερος.

«Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, μετά τον δανεισμό του στη Σάλκε, θα έψαχνε μια νέα εμπειρία, πιθανότατα στο εξωτερικό» τονίζει σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, και προσθέτει ότι το συμβόλαιο του αριστεροπόδαρου άσου λήγει τον επόμενο μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υψηλόσωμος (1,90μ.) άσος, ο οποίος «έγραψε» 31 συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας από το 2010, υπέστη διαδοχικές ρήξεις χιαστού το 2012 και το 2013, οι οποίες τον άφησαν για μεγάλα διαστήματα εκτός δράσης, ενώ τα τελευταία χρόνια πήραν τη… σκυτάλη αρκετοί άλλοι τραυματισμοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης