Κάτοικος Μονάχου θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2019 ο Φρανκ Ριμπερί, καθώς σήμερα (7/5) ο 35χρονος μεσοεπιθετικός επέκτεινε γι’ ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του με την Μπάγερν, το οποίο έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Γάλλος άσος εντάχθηκε στο δυναμικό των Βαυαρών το καλοκαίρι του 2007 και φέτος πανηγύρισε για όγδοη φορά στην καριέρα του την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γερμανίας.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Φρανκ μένει μαζί μας» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Γερμανίας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, και πρόσθεσε: «Ο Φρανκ έχει γι’ ακόμη μια φορά αποδείξει, στην Bundesliga καθώς επίσης στο Champions League και στο Κύπελλο, για τι εξαιρετικές εμφανίσεις είναι ικανός και για τη σπουδαία ποιότητα που διαθέτει. Εκτός αυτού, είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ριμπερί έχει σημειώσει 80 γκολ σε 247 εμφανίσεις στην Bundesliga, ενώ κατέκτησε το Champions League με την Μπάγερν το 2013, έτος κατά το οποίο ψηφίστηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Ευρώπη. Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω γι’ αυτό το σπουδαίο σύλλογο γι’ ακόμη ένα χρόνο. Το Μόναχο έχει εδώ και πολύ καιρό γίνει σπίτι για μένα και την οικογένειά μου και επομένως είμαι πολύ υπερήφανος που θα μπορώ να φορέσω ξανά τη φανέλα της Μπάγερν την επόμενη χρονιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης