Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μπάγερν το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο Νταβίντ Αλάμπα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Αυστριακός αμυντικός ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην… πόρτα της εξόδου από το Μόναχο δεν είναι οικονομικοί, ενώ δεν μίλησε για τον επόμενο προορισμό του, όμως όλα δείχνουν ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποφάσισα να κάνω κάτι καινούριο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γιατί βρισκόμουν εδώ για 13 χρόνια» δήλωσε ο Αλάμπα και πρόσθεσε: «Έχω ακόμη τέσσερα, πέντε, έξι ή επτά χρόνια να παίξω ποδόσφαιρο και σκεφτόμουν πώς θα ήθελα να είναι η καριέρα μου. Θέλω επιπλέον να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής».

Ο Αλάμπα εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπάγερν το 2008 και δεν έφυγε ποτέ, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα δανεισμού στη Χοφενχάιμ. Μετράει πάνω από 400 συμμετοχές με τους Βαυαρούς, με τους οποίους έχει κατακτήσει τα πάντα: δύο Champions League και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, εννέα πρωταθλήματα, έξι κύπελλα και τρία σούπερ καπ Γερμανίας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης