Επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η συμφωνία της Μπάγερν με τον Νίκο Κόβατς, ο οποίος αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου και για τρία χρόνια την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Γερμανίας.

Η επιλογή του 47χρονου προπονητή ως διαδόχου του Γιουπ Χάινκες, την οποία αποκάλυψε στο σημερινό της φύλλο η «Sport Bild», αποτελεί σίγουρα έκπληξη, δεδομένου ότι ο νυν τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει ιδιαίτερες περγαμηνές, αν και έχει περάσει από τον πάγκο της εθνικής Κροατίας, την οποία οδήγησε μάλιστα στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, δήλωσε ότι η συμφωνία με τον Κόβατς ολοκληρώθηκε χθες, χωρίς να αναφερθεί στην παράμετρο της αποζημίωσης στην Αϊντραχτ (σύμφωνα με τη «Sport Bild», οι Βαυαροί θα καταβάλλολυν 2,2 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Φρανκφούρτης).

Σημειώνεται ότι ο -γεννημένος στο Βερολίνο- Κόβατς έχει περάσει για μία διετία (2001-2003) από τη Μπάγερν ως ποδοσφαιριστής, κατακτώντας μάλιστα ένα νταμπλ στη Γερμανία και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης