Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός Γερμανίας και ως εκ τούτου η καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου οδεύει προς το τέλος της.

Ο Πολωνός διεθνής φορ θεωρεί πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην Μπουντεσλίγκα και θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και συγκεκριμένα σε άλλο πρωτάθλημα, το αγγλικό ή το ισπανικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα με το περιοδικό «Sport Bild», ο διεθνής επιθετικός έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα, ώστε το καλοκαίρι να φύγει από την Μπουντεσλίγκα.

Ήδη η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δείξει ενδιαφέρον και ετοιμάζουν πρόταση, στην περίπτωση που οι Βαυαροί ανοίξουν την πόρτα της εξόδου στον Πολωνό στράικερ.

Πάντως, ενδιαφέρον για την απόκτηση του «κανονιέρη» της Μπάγερν έχουν εκφράσει και οι Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβόλαιο του έμπειρου στράικερ με τους Βαυαρούς λήγει το 2021, ωστόσο ο Λεβαντόφσκι θέλει να το λύσει και για αυτόν τον λόγο προσέλαβε τον γνωστό ατζέντη Πίνι Ζάχαβι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης